avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce pot sa fac?

in 1998 bunica mea(mama tatalui meu)a decedat nu sa facut succesiunea In noembrie 2001 tatal meu a decedat dupa decesul lui in decembrie 2001 un unchi de-al lui a declarat ca nu exista mostenitori asta am aflat abia acum 1luna pot sa fac ceva?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 15:42, 14 Decembrie 2008
Da. Insa trebuie sa apelati la un avocat. Trebuie solicitat in instat anularea certificatului de mostenitor emis in urma dezbaterii succesiunii bunicii si dezbaterea succesiunii in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune lazu lazu Buna ziua.Am o problema mai incurcata. In1994 a decedat bunicul meu dupa tata. El si bunica aveau in proprietate un apartament. Tatal meu decedase din 1993, ... (vezi toată discuția)
Succesiune/partaj succesiune/ambiguitati notariale maria1579 maria1579 Buna seara, Va multumesc anticipat pentru un potential raspuns la o problema in materie de mostenire. Intrebarile vor fi formulate la finalul descrierii si ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc radu.gurita radu.gurita Stau cu familia intr-o casa mostenita de la mama,care la randul ei a mostenit-o de la parinti. Mama mea a decedat in 1993, avand act de succesiune dupa ... (vezi toată discuția)