avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Trecere de pe contractual pe functie publica, cuantum ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Trecere de pe contractual pe functie publica, cuantum diminuat al salariului

Buna ziua! As dori sa stiu parerea dvs, referitor la calcularea salariului unui angajat care a fost personal contractual, iar din luna mai a trecut ca si functionar public (consilier asistent III). Este legal ca salariul sa scada in conditiile in care netul ca si contractual a fost 758 lei, iar ca si functionar va fi 714 lei?
Cel mai recent răspuns: Cameliss , utilizator 16:17, 17 Mai 2012
Am inteles! Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa devin din angajat contractual, functionar public? GheorgheIleana GheorgheIleana Sunt angajat contractual- psiholog la Directia pentru Protectia Copilului si as vrea sa devin functionar public...in speranta unui transfer la alta directie ... (vezi toată discuția)
Transformare post contractual in functie publica tina25 tina25 sunt inspector de specialitate gradul II -salar de incadrare 1010 lei...am o vechime de 2 ani si 9 luni in specialitate...la ce grad si treapta de salarizare ... (vezi toată discuția)
Salariu diminuat dupa trecerea pe functie publica, principii de drept incalcate Voli55 Voli55 Din personal civil contractual, în baza prevedererilor art.111 alin (3) și art. 62 alin (4) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor ... (vezi toată discuția)