avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate MAGISTRATII INCALCA LEGEA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

MAGISTRATII INCALCA LEGEA

Am trimis si eu o sesizare la dvs ,despre cum aplica legea unii procurori de la parchetul sector 4, referitor la rezolutia unui dosar penal nr 4551/p/2011,rezolutie data cu n.u.p.,rezolutie care contravine independentei justitiei.Cine isi permite in Romania,sa nu ia in considerare o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si un document care justifica infractiunea de inselaciune in forma continua?
Va credeam o institutie corecta si transparenta, dar imi dau seama ca am gresit.
Va pititi dupa deget .Va e rusine sa faceti dreptate,atacand unii colegi de ai dvs ?
Veniti cu motivarea ca am scris cu majuscule.Aiurea, va e frica si de umbra dvs
Dar cum ramane cu legea aprobata de raspunderea magistratilor?Edata degeaba,sau e pentru cei care dau mita?Mi e rusine sa cred ca am apelat la niste neica nimeni.Oare si C.S.M.ul o dormii?
Cu profunda mahnire
VALENTIN
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 13:14, 14 Iulie 2012
Avocatnet nu este institutie publica.

Nici macar consultanta juridica nu se poate spune ca se acorda pe forum, pentru ca ideea pe baza careia functioneaza este voluntariatul – ceea ce inseamna ca utilizatorii nu platesc pentru ca intreaba iar cei care raspund nu primesc bani in schimbul sfaturilor pe care le dau.
Ca sa beneficiati de ceea ce va poate oferi forumul aveti un set de reguli pe care trebuie sa le respectati, una dintre ele fiind aceea ca nu se posteaza cu majuscule - vi s-a explicat de moderator de ce, nu reiau.

Nu toate intrebarile isi gasesc raspuns, simplul fapt ca ati postat nu inseamna ca cineva are obligatia sa gaseasca o solutie la problema dvs. iar daca alegeti sa jigniti comunitatea si va simtiti mahnit peste puteri, sunteti liber sa renuntati la calitatea de membru.

Nu as vrea sa interpretati acest mesaj ca fiind unul in care va indemn sa o faceti, insa daca vreti sa fiti respectat si ascultat pe forum, sunteti obligat sa respectati Regulamentul; printre altele, nu aveti voie sa jigniti pe nimeni (fie utilizatorii, fie institutiile statului) si nu aveti voie sa fiti ironic sau agresiv in exprimare.
Nu e tarziu sa-l cititi:
www.avocatnet.ro/content/tag...

O zi frumoasa.
Utilizatorul valentin cred ca are in esenta dreptate.
Doar ca dansul, probabil frustrat, confunda cred forum-ul avocatnet cu institutia justitiei. (Am scris cu j mic deliberat, nu agramat :) ) Recunosc fapta, este gandire cu premeditare :magic:
La urma urmelor forumul e "populat" cu juristi (de profesie), o specie din ce in ce mai populara si mai "iubita", nu? :)
Unii absolventi de drept sunt chiar militienii de azi :tooth:
Nu neg si exceptiile care nu fac asta exclusiv pentru bani sau din perversitate constitutionala, ci din iubire de adevar si din dorinta de a-si ajuta semenii necunoscuti.
Totusi, aici are o sansa ca cineva benefic din "sistem" sa ii citeasca doleanta poate (cu putin noroc) chiar sa o solutioneze.
Perceptia mea.

[ link extern ]

Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
Ares-3, moderator
Din pacate nu v-a raspuns nimeni la topicul deschis de dvs.
www.avocatnet.ro/content/for...

Se mai intampla ca anumite intrebari puse pe forum sa nu primeasca cel putin un raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2012
eliasav, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumirire: de ce prietenul meu nu mai poate scrie in forum? maichel maichel un prieten abonat la avocatnet a fost stopat de la intrebari,raspunsuri in forum si utilizotoeri spunandu-i-se \"utilizator b a n a l ??!!.. cine poate sa ... (vezi toată discuția)
Cerere concediu fara plata la care nu am primit raspuns scris Azal3ea Azal3ea Am facut cerere pentru concediu fara plata si mi s-a spus ca voi primi raspuns in cateva zile. Nu am primit raspuns la acea cerere , dar am fost luata in ... (vezi toată discuția)
De ce dorm, sau de ce nu iau masuri moderatorii? ContSters241232 ContSters241232 Am primit urmatorul mesaj de la utilizatorul [b]@johnpescar[/b]: [quot]Eu va spun ce se intampla in realitate [b]domnule ,, ajutor de caine lup ... (vezi toată discuția)