avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare imobiliara la cerere in imposibilitate de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare imobiliara la cerere in imposibilitate de plata

Pentru un credit de nevoi personale se poate cere executarea imibiliara de catre debitor, pentru ca este in imposibilitatea de a achita ratele? Doreste executare imobiliara, respectiv casa si teren,pentru a-si proteja masina, salariul, etc. Creditul nu este garantat, cu ipoteca sau altceva.
Cel mai recent răspuns: asaveid , utilizator 15:52, 16 Mai 2012
decat sa-i fie executate silit bunurile, mai bine cauta cumparator singur pt casa si teren, le vinde si plateste creditul.
problema e ca debitorul e casatorit, acum divorteaza si sotul nu mai doreste sa achite ratele desi e coplatitor, iar in aceasta situatie debitorul s-a hotarat sa faca aceasta cerere la banca pentru executarea imobiliara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mariansnagov mariansnagov Am luat un credit garantat cu ipoteca comuna(sot, sotie) a unui teren. Banca a pus la vanzare terenul. Dupa 5 ani inca nu l-au vandut. Acum am primit ... (vezi toată discuția)
Credit cu coplatitor.rate restante rali2012 rali2012 buna seara.ce se intampla in cazul in care nu am platit doua rate la un credit cu coplatitor.poate fi executat un teren proprietatea coplatitorului daca nu ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. se poate vinde locuința bun comun dacă e ipotecată la o bancă? Ccris74 Ccris74 Buna ziua, Sotul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. Locuinta, proprietate comuna este ipotecata la o banca. Se poate vinde acest ... (vezi toată discuția)