avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am luat un credit garantat cu ipoteca comuna(sot, sotie) a unui teren.
Banca a pus la vanzare terenul.
Dupa 5 ani inca nu l-au vandut.
Acum am primit somatie de executare silita si eu si sotia, poprire salarii.
Se poate face executare silita si asupra apartamentului in care locuim? Acesta este domandit de sotie inainte de casatorie si nu a facut parte din angajamentul bancar, ipoteca a fost pt un teren.
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 17:01, 21 Februarie 2017
Daca apartamentul e bun propriu al sotiei si sotia nu are nicio calitate ( coplatitor, girant ) in contractul de credit, nu se poate executa silit.
Bună ziua,
Am o intrebare: am achiziționat un apartament prin programul prima casa și am datorii la o alta banca. Intrebarea mea este : se poate executa silita apartamentul ținând cont ca nu pot vinde apartamentul timp de 5 ani?
Va multumesc
Rate mai aveti de platit la creditul prima casa? L-ati achitat integral? Executarea silita se poate face chiar daca nu au trecut 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant mihaigaby mihaigaby Acum aproximativ 12-13 ani am fost girant la 2 prietene a fostei neveste si la ea. Am titlu executoriu la o prietena de a ei pe CF. Datoria a fost achitata de ... (vezi toată discuția)
Garantie pentru plata ratelor floarealbastra floarealbastra Parintii mei s-au decis sa imparta apartamentul pe care il detin intre mine si fratele meu, ei locuind de mai bine de 10 ani la tara.In acest timp, eu cu sotul ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)