Curtea de Apel Bucuresti admite exceptia de necompetenta materiala si declina competenta de solutionare a cauzei in favoarea Tribunalului Bucuresti (conform portaljust). A trecut aproape o luna dar nu gasesc nici un dosar pe numele meu la Tribunalul Bucuresti.
Trebuie sa depun eu un nou dosar la tribunal? sau Curtea de Apel trimite dosarul existent la tribunal si procesul se deruleaza fara a fi nevoie de vreo interventie din partea mea?
Multumesc!
Vă sfătuiesc să mergeţi la arhiva Curţii de Apel, să verficaţi dacă dosarul a plecat către Tribunal, în caz afirmativ să întrebaţi data la care a plecat şi având această informaţie verificaţi la Trbunal dacă s-a înregistrat dosarul şi sub ce număr.
Multumesc pt raspunsuri.
Nu am posibilitatea sa ajung in Bucuresti, deci nu pot verifica la fata locului. Asa de mult dureaza de obicei transferul unui dosar?
O perioada de o luna nu este deloc mult fata de numarul extrem de mare de litigii care sunt inregistrate la instantele din Bucuresti si fata de ceea ce presupune transferul efectiv al unui dosar de la o instanta la alta.