Cine nu a avut un caz nu are de unde sa stie, cate se pot intampla.
Noaptea sunt 25 db in lege - In apartamente daca nu e 25 db + 5 db= 30 db, adica minim 30 dB, nu se considera poluare fonica, datorita functiei de logaritmi. Zgomot de Fond + zgomot = minim 30 dB. Atata timp cat politistul nu are etilotest, sonometru sau radar, respectiva pesoana nu este beata, nu face zgomot peste limita sau nu merge peste viteza.
Chiar si cu etilotest, sonometru sau radar.. un avocat poate invoca DIVERSE, pt a-si apara clientul. Ieri am chemat politistul , care a refuzat sa dea amenda ca nu stie exact "cat" se aude. Se aude... dar "cat" se aude/ Si tot eu trebuie sa fac in scris la Directia inspectie a politiei sa vina cu sonometru. Concret......chemati politia ...ca politia nu stie nimic, pana in prezent in trei ani de reclamatii nu a dat nici un politist amenda, pentru ca e "mic" si "nu stie", chiar daca se aude. Iar procesul verbal intocmit de politisti niciodata nu a determinat prezenta celor de la Inspectie, pt un control inopinat. Dvs control inopinat vroiati.
Primarie de Sector nu face masuratori, doar da autorizatie, (Dumnezeu stie in ce conditii) sau Garda de Mediu... pt spalatorii autori, centre de fier vechi ( Dumnezeu stie in ce conditii ). - Doar Primaria mun. Bucuresti - Directia Generala de Dezvoltare Urbana - Directia de Mediu, face masuratori inopinate. gratis in Bucuresti. Va suna ei pt programare, care normal ca e peste nu stiu cate zile.....Problema zgomotului e una generalizata si una din problemele nerezolvate ale societatii romanesti si va ma fi inca mult timp de acum in colo, daca nu exista acele persoane care sa ia sistemul in instanta. Pe concencios administrativ pe functionari si pe toate Ministerele, iar pe penal pe infractori care sunt "autorizati" + multe alte posibilitati, gen comisia europeana de mediu. Daca sunt persoane interesate sa ma contacteze. cineva, concret, va face ceva contra modului cum se eschiveaza institutiile, tocmai de la ceea ce ar trebui sa faca, un avocat? Sunt multe persoane cu procese, Dar nu exisat un proces general care sa rezolve problema tuturor, dincolo de faptul ca se cere pe contencios administrativ anularea autorizatiei de functionare , iar societatea comerciala dispare peste noaptea si procesul nu mai are sens, si apare alta societate comerciala.
[ link extern ]