Ma numesc Ionita Anisoara,am fost angajata din anul 2007 la un magazin de la mine din comuna unde am dat carnetul de munca,spunandu-mi k voi fii angajata cu carte de munca. De la angajare si pana in momentul de fata nu am semnat nici un fel de document,doar am primit adeverinte de functionare semnata si stampilata de administratorul magazinului,anul acesta am cerut dupa repetate insistente sa mi se dea carnetul de munca acasa findca stiu ca de la 1 ianuarie 2011 carnetele de munca s-au desfiintat,si acum datele se trec electronic la inspectoratul de munca.Insa am constat ca in carnetul de munca nu mi s-a operat absolut nimic,nici data angajarii nici data abrogarii carnetului de munca.Ce pot face pentru a-l demasca pe patron findca in continuare sunt mintita ca el plateste toate impozitele catre stat ,cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine despagubiri findca am pierdut atatia ani??? Multumesc anticipat
a nu eu aveam CIM dar nu era semnat de mine ci de el si-mi daduse si un CIM dar in mana eu luam 1200 lei si pe CIM era 200 lei cu 2 ore pe zi . el mia dat mie un CIM cu 1200 lei dar cel pe care il inregistrase era de 200 lei , lund acea adreveinta cica aveam nevoie la banca si verificand cu adeverinta de la anaf asa am putat sa il reclam si da mi-a platit retroactiv contributiile pe baza contractului pe care eu il primisem . deci eu nu semnasem cu el nici un contract dar pe baza actelor el mi-a zis ca a intocmit contractul si ca se face online , iar cand i-am cerut eu actele pentru banca acesta mi-a facut si contract cu 1200 lei si mi-a dat si adeverinta de salariu
Restructurare post
anyana3
buna ziua,
In momentul in care se restructuraza un post din motive financiare, mai trebuie depusa de angajator o instiintare (adeverinta) la somaj si/sau ITM, ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca
Dinush
Daca nu am carnet de munca, mi se poate elibera o adeverinta de la ITM cu veniturile cumulate? daca imi cumpar un carnet de munca imi poate si trece ... (vezi toată discuția)