avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriere imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriere imprumut

In anul 2008 am platit ultima rata dintr-un imprumut la o sc nebancara si de atunci din diverse motive am incetat plata urmatoarelor dar sunt asaltat de telefoane,sms-uri,etc si nu stiu daca nu cumva imprumutul s-a prescrie iar ei incearca sa mai recupereze ceva.Intrebarera mea este urmatoarea-care este termenul de prescriere in cazul meu si daca este legal ce fac dumnealor? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:27, 16 Mai 2012
termenul de prescriptie este de 3 ani , dar asta este arma lor sa zic asa sa te hartuiasca cu telefoane sms si etc , ma rog incerca sa contactezi un avocat dar na daca ai un imprumut frumos si bine ar fi fost sa il si achiti , dar fiecare isi cunoste probleme
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
edymanuel2000, utilizator
Termenul de prescriptie este de 3 ani insa depinde daca in cazul dvs. opreaza prescriptia in acest termen.
Depinde de cand incepe sa se calculeze acest termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar dat la firma de recuperare nairpic23 nairpic23 Am luat un credit in anul 2009 si am platit cateva rate. datorita unor probleme financiare din decembrie 2009 nu am putut sa mai achit nici o rata. In ... (vezi toată discuția)
Tot probleme cu banca mirunastan12 mirunastan12 Buna ziua, Am si eu, ca multi altii, o problema legata de un imprumut. Prin toamna lui 2009 am incetat sa mai achit un imprumut a carui rata aproape se ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii (factura telefonie) avyinlove avyinlove Buna seara, De vre-o doua saptamani am primit un plic de la (firma recuperari creante) prin care mi se aducea la cunostinta \\\\"decizia de continuare a ... (vezi toată discuția)