avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... lg 554/2003
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

lg 554/2003

Va rog poate sa imi spuna cineva Lg 544/2003 pentru scutirea de la plata a unor debite catre bugetul asigurarilor sociale de stat se aplica si pentru greseli de calcul facute cu ocazia recalcularii din octombrie / noiembrie 2005 ? Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Elena.Petre , utilizator 11:46, 19 Decembrie 2008
Elena.Petre a scris:

Va rog poate sa imi spuna cineva Lg 544/2003 pentru scutirea de la plata a unor debite catre bugetul asigurarilor sociale de stat se aplica si pentru greseli de calcul facute cu ocazia recalcularii din octombrie / noiembrie 2005 ? Cu multumiri.

Nu, stimata doamna! Legea nr. 544/2003 se refera la debite rezultate ca urmare a aplicarii legislatiei anterior intrarii in vigoare a Legii nr. 19/2000!
Dupa cum stiti, recalcularea facuta conform O.U.G. nr. 4/2005 are in vedere principiile si dispozitiile cuprinse in Legea nr. 19/2000.
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2008
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Va multumesc !

Sarbatorin fericite .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce recalculari s-a referit oug 4/2005? raser raser Ce fel de recalculari au facut obiectul HG 1550/2004 si OUG 4/2005 in cazul pensiilor de invaliditate? Desi am citit aceste reglementari, nu m-am priceput sa ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie ciandreiciu ciandreiciu Buna ziua, as vrea sa stiu daca exista vreum model de cerere pentru solicitarea recalcularii pensiei la limita de varsta. In perioada 15.05.1942 - ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Adriana68 Adriana68 Am facut cerere de recalcularea pensiei pentru orele lucrate [b]in acord global[/b]. Din nefericire, dupa mai mult de doi ani de asteptari a venit si ... (vezi toată discuția)