avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extrasul de Cartea Funciara si Succesiunea - doresc ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extrasul de Cartea Funciara si Succesiunea - doresc detalii

Buna ziua. As dori sa fac succesiunea la bunurile mostenite de la bunicul meu, decedat in anul 2000. Printre celelalte acte, am inteles ca imi trebuie si extrasul de carte funciara.
Mama mea are un extras de cand era bunicul in viata, cu putin inainte sa decedeze. M-ar interesa daca se poate folosi acela, sau este nevoie de unul nou post mortem?
Cel mai recent răspuns: oana027 , utilizator 14:54, 17 Mai 2012
In momentul dezbaterii succesiunii si daca bunul imobil din masa succesorala este intabulat se depune de catre notarul public care va dezbate succesiunea cerere de extras de informare la CF.
Va multumesc pentru informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)
Fara titlu gabriel13 gabriel13 locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol procedura succesiune karl_holcroft karl_holcroft Buna seara, Va rog sa imi spuneti care sunt pasii de efectuat in vederea reluarii (repunerii pe rol) a procedurii de succesiune pentru definitivarea ... (vezi toată discuția)