avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EVACUARE
Discuție deschisă în Executare silită

EVACUARE

In urma unei hot.jud.de evacuare , neurmată de apel formulat de Pîrît, în termenul de 15 zile de la Comunicare, care sînt , pentru Reclamant , următorii " paşi " pt. valorificarea dreptului său de Proprietar ? Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 15:16, 17 Mai 2012
Daca paratul nu a declarat apel in termenul legal, hotararea devine definitiva si irevocabila.
Ceea ce aveti de facut in continuare este sa legalizati si investiti sentinta cu titlu executor, apoi va adresati unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terrmen executare silita? IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)
O astfel de sentinta; poate fi investita cu titlul executoriu?? Manole Dumitru Manole Dumitru O sentinta data de prima instanta, cu cale de atac, cu recurs in 15 zile de la comunicare; 1). Poate fi considerata ca fiind o hatarare \"Dfinitiva\" ? ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ,dar nu irevocabila ramonel78 ramonel78 Am primit hotarare cu recurs in 15 zile ,recurs care nu s-a produs din nici o parte .as dori sa stiu daca acesta hotarare devine definitiva si irevocabila de ... (vezi toată discuția)