avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... De cand primeste pensia alimentara ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

De cand primeste pensia alimentara ?

Daca fica mea in varsta de 15 ani isi da in judecata tatal bilogic pentru recunoastere si pensie alimentara , va primi pansie de cand s-a nascut? Cat mai costa un test ADN ?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 17:25, 18 Mai 2012
Nu. de la momentul introducerii cererii daca se solicita.
Pensia alimentara se va plati fiicei dvs. din momentul in care veti obtine sentinta judecatoreasca definitiva, irevocabila si executorie (pensia se va datora din data introducerii actiunii). Testul de paternitate ADN costa in jur de 1200 ron si dureaza aproximativ o saptamana. Daca instanta accepta, puteti recurge la testul serologic sau testul HLA, costul fiind in jur de 500-600 ron.
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2012
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
ADN la IML - 3200 ron recent am avut o speta
restul testelor nu sunt incuviintate de instanta decat daca si tatal este de acord si in principiu recunoaste ca este biologic tata ,daca nu recunoaste nu aveti nici o alta sansa nu va este incuviintat decat terstul ADN
bafta
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2012
ContSters58959, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul de paternitate adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 buna ziua am deschis un proces de contestare paternitate,instanta a dispus proba HLA la IML,probele sosite de la iml sunt: -[b]EU[/b] ... (vezi toată discuția)
Proces GHERASIM ADINA GHERASIM ADINA AM UN PROCES DE PATERNITATE IN CARE PARATU A CERUT TESTU SEROLOGIC ,INSTANNTA A APROBAT SUNT DISPERATA SI NU STIU CE SA MAI CRED SI VA ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii evelineconstantin evelineconstantin Buna ziua!. Doresc sa aflu un raspuns de la dumneavoastra legat de urmatoarea situatie: Sunt mama unei fetite de 5 luni, pe care tatal sau nu a dorit sa o ... (vezi toată discuția)