avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzufruct

Mama mea a facut acum vreo 3 ani un contract de vanzare cu uzufruct in favoarea surorii mele mai mici, fara clauza de intretinere.
1) se poate ataca de catra mama mea acest act in instanta cerand anularea?
2pot eu acum sau dupa decesul mamei sa atac(revendic) instanta dreptul de mostenitor?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:00, 17 Mai 2012
Sora dvs. a platit pretul stipulat in contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am dacă ingrijesc de mama mea fara ca surorile sa vrea sa vina sa ma ajute. Doina Doinita Doina Doinita Am doua surori,tatal a murit acum 21 de ani, dupa moartea acestuia eu si sora mea am facut un certificat de mostenire prin care renuntam la partea cuvenita in ... (vezi toată discuția)
Ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, ... Ålesund Ålesund ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager. Cealaltă fiică primise deja în 1995 ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager Alina1978 Alina1978 Buna ziua, As avea nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste incheierea unui contract de vanzare-cumparare pe care as vrea sa il inchei cu matusa mea ( ... (vezi toată discuția)