avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediile medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediile medicale

Buna ziua,

Mai este valabila legea care da dreptul angajatorilor sa verifice la domociliu angajatii aflati in concediu medical ?
Cel mai recent răspuns: mobilatrend , utilizator 10:35, 18 Mai 2012
Da, mai este inca in vigoare acest text de lege ....
da, gasesti informatii in OUG 36/2010
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2012
dianarusu, utilizator
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controlul concediilor medicale dijmarescu dijmarescu Buna ziua! S-a tot discutat despre verificarea concediilor medicale. Unii sustin ca OUG nr. 36 din 2010 nu mai este in vigoare, in special acea prevedere ... (vezi toată discuția)
Politia concediilor medicale adi.adriana@gmail.com adi.adriana@gmail.com Va rog, cine imi poate spune, unde trebuie sa ma adresez pt a verifica veridicitatea unui concediu medical, al unui angajat, pe care il banuiesc ca si-a luat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical inca din prima zi dupa incheierea concediului pentru ingrijire copil pana la 2 ani NicoletaAbalasei NicoletaAbalasei Buna ziua, Sunt o mamica care incepand cu data de 29 sept ar trebui sa incep activitatea la locul de munca.pe 28 sept fetita mea implineste 2 ani.Nu am reusit ... (vezi toată discuția)