avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ordinea in care se sting datoriile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ordinea in care se sting datoriile

As dori sa aflu care este legea care reglementeaza faptul ca stingerea datoriilor se face in ordine cronologica , incepand cu cele mai vechi. Unii proprietari nu vor sa accepte acest lucru si vor sa achite doar facturile lunare si astfel ajungem la contradictii cu privire la perioada ce e trecuta pe chitanta .
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:29, 16 Decembrie 2020
La ce facturi lunare va referiti ca vor sa le plateasca proprietarii? Ce nu vor sa plateasca?
Este aberant sa aibe datorii la intretinere,fond de reparatii si penalizari si el sa platesca doar intretinerea pentru ca asa
vrea el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate calcul penalitati & esalonare julien_slbz julien_slbz Am incheiat un grafic de esalonare a unei sume restante in urma caruia m-am obligat catre un furnizor de utilitati la plata lunara a unei rate pana la ... (vezi toată discuția)
Imputatia platii elga50 elga50 Emiterea unei facturi se poate numi imputatia unei plati in sensul art.1506 - 1509 din NCC? (vezi toată discuția)
Chitanta pe luna anterioara Attila65 Attila65 Daca un locatar are restanta de un an si trei luni si vrea sa plateasca luna in curs, pot sa-i fac chitanta? Sau trebuia sa-i fac pe prima luna de restanta? Mi ... (vezi toată discuția)