avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdut Diplome ! Ce trebuie sa fac ?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdut Diplome ! Ce trebuie sa fac ?

Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta diploma de la seral/bac de la alt liceu.Am auzit ca trebuie sa public in monitorul oficial (unde/cum se face?) si dupa ?
Am uitat sa intreb....Daca prin ABSURD le gasesc vreodata,ce trebuie facut cu ele ?
AnCuTsA a scris:

Am uitat sa intreb....Daca prin ABSURD le gasesc vreodata,ce trebuie facut cu ele ?


Daca le gasiti sunt nule de drept si trebuie sa le predati pentru anulare institutiei emitente.
Depinde de momentul la care le gasiti. Daca diplomele "apar " inainte de a da anuntul la Monitorul oficial, nu sunt nule, le folositi si faceti abstractie...inclusiv de toate discutiile de aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere diplome cazreal cazreal Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)
Pierdut diplome de bac Sarah Hita Sarah Hita Buna ziua Locuiesc de 16 ani in Germania si in tara nu Mai am pe nimeni. Acum cateva luni am fost diagnosticata cu o boala care imi limiteaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Mamei mele i s-a pierdut diploma de bac. ce trebuie sa facem mai ... Cytadel Cytadel Mamei mele i sa pierdut diploma de bac. Ce trebuie sa facem mai departe? (vezi toată discuția)