avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... inscriere in Arhiva Electronică de GaranÈ›ii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

inscriere in Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare pe cheltuiala clientului

Buna Ziua!
In 2007 am cumparat o masina prin banca [editat] (creditul este de 10 ani) atunci a fost facut inregistrarea in Arhiva Electronică de Garan?ii Reale Mobiliare, acum vine banca si imi spune ca trebuie sa fac iarasi inregistrarea( bineinteles pe cheltuiala mea). Am citit contractul dar nu am gasit nicaieri ca ar trebui sa reinnoiesc peste cinci ani inregistrarea in Arhiva. Intrebarea este daca sunt obligat sa reinoiesc inregistrarea sau nu. Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:29, 18 Mai 2012
Inregistrarea se face pe termen de 5 ani, sumele necesare conservarii garantiilor sunt in sarcina dvs. Cred ca nu v-ati uitat atent in contract.
Va multumesc. Am sa-l mai citesc odata contractul.
Am citit contractul iarasi dar nu gasesc mentionat nicaieri ca ar trebui sa reinoiesc inregistrarea peste cinci ani.
asta scrie in lege, in contract scrie ca dvs platiti taxele ptr conservarea garantiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa la banca pt. arhivare electronica demnitate demnitate Am un credit la Bank si de 5 ani de cand platesc ratele nu am depasit niciodata termenul de plata. Recent m-au sunat ca am de platit o taxa de 46 de lei pt. ... (vezi toată discuția)
Taxa arhiva electronica - credit de nevoi personale sebdea sebdea Buna ziua, Acum cinci ani am contractat un credit de nevoi personale. La incheierea contractului, banaca si-a luat toate comisioanele aferente, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Aviz de garantie initial!!!!!!! ghimicim ghimicim sc x are unele datorii catre MFP. s-a pus poprire pe conturile societatii am primit un aviz de garantie initial si o adresa de la arhiva electronica de ... (vezi toată discuția)