avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Care sunt obligatiile unei societati nou infiintate, ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Care sunt obligatiile unei societati nou infiintate, fara activitate?

Buna ziua. Am infiintat acum 2 luni o societate( S.A.) si momentan nu am nici o activitate. Nu am angajati, nu am facut incasari sau plati, nimic. Este doar firma pe hartie. Intrebarea mea este ce declartii fiscale trebuie sa fac si daca trebuie sa platesc o taxa, lunara, trimestriala, anuala pentru a nu avea probleme cu societatea, sa nu primesc vreo amenda. Va multumesc pentru orice informatie puteti sa-mi dati.
Daca ati infiintat-o anterior datei de 31.03.2012 avati obligatia depunerii D 100-impozit pe profit.
Nu ati precizat daca sunteti platitor de tva-daca nu sunteti,nu aveti nicio obligatie de declarare.
Da, este infiintata anterior datei de 31.03.2012 si sunt platitor de tva. Nu trebuie sa depun formularul 010? Va multumesc.
D100 si D300 trebuiau depuse.acum le veti depune platind amenda.
Pentru inregistrarea la tva ati depus fie D 098 daca v-ati exprimat optiunea de platitor inca de la infiintare,fie 010 cu depunere ulterior inmatricularii societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar fiscal ong anighe anighe Reprezint o asociatie Ong recent infiintata (sentinta dec 2008 si inreg fiscala in ian 2009 ) , in scopul sustinerii tratamentelor de recuperare pentru copii ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 la infiintare maka67 maka67 Buna ziua, La declaratia 010 care se intocmeste si se depune la finante in maxim 30 zile de la infiintare(Declaratia de inregistrare-1), ce vectori fiscali ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong , la 30 iunie ? ROCAR ROCAR Va rog explicati ,daca pt un ong nou infiintat ,trebuie sa depunem ceva ( ce ? ) la adm. financiara , la 30 iunie. avem cateva cheltuieli cu infiintare ... (vezi toată discuția)