avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri morale

Dupa castigarea in instanta a unui proces privind picatura streasini pot solicita ulterior intr-un alt proces despagubiri morale avand in vedere ca nu mi-am putut amenaja dormitorul la etajul imobilului intrucat apa s-a infiltrat prin pereti si s-a acumulat in încăpere, constructia find finalizata in 2005, ori de cate ori ploua intram in panica pentru deteriorarea imobilului,avand astfel o stare de disconfort creata de ploaie.

Puteti solicita daune materiale in acest caz , nu morale ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea despagubirilor materiale si morale in instanta gheorgheangelica gheorgheangelica Am castigat procesul intentat vecinului meu care si-a prelugit acoperisul pe peretii casei mele, acesta modificandu-si ulterior acoperisul la forma ... (vezi toată discuția)
Stau la etajul 3/4 si imi ploua in casa zcipriz zcipriz de ceva timp imi ploua in apartament desi stau la etajul 3 . In blocul in care stau sunt 3 apartamente de 2 camere si unul de 3 , eu stau la cel cu doua ... (vezi toată discuția)
Probleme inundatie vecin sorindts sorindts Sunt posesorul unui apartament cumparat in anul 2009.[u]Mentionez ca la nivelul blocului nu suntem organizati ca si asociatie de proprietari ... (vezi toată discuția)