avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare judecatoreasca pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare judecatoreasca pensie alimentara

Buna ziua! As dori sa intreb pe cineva avizat ce trebuie sa fac in cazul in care nu cunosc adresa actuala a fostului meu sot, pentru a-i trimite o notificare de plata in ce priveste hotararea judecatoreasca pentru plata pensiei alimentare pe care o datoreaza copilului nostru.
Cel mai recent răspuns: NAARGHYTA , utilizator 13:58, 21 Mai 2012
Nu puteti afla adresa locului de munca?
Acum nu are un loc de munca. L-am gasit de cateva ori la locul de munca, dar pt a nu-mi plati pensia alimentara , de cate ori il gaseam renunta la locul de munca. Si acum nu mai stiu nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara carmen27_06 carmen27_06 La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vyo vyo Buna seara! As dori sa stiu cum pot sa-l oblig pe fostul sot sa trimita pensia alimentara in mod legal. De 3 ani el nu a mai lucrat nicaieri si mi-a tot spus ... (vezi toată discuția)
Ce procent dintr-un salariu reprezinta pensia alimentara ??? Alla71 Alla71 Ma confrunt cu o problema ,la care va rog ,as dori un ajutor...un raspuns.Sunt divortata cu un copil lasat in grija mea cu hotarare irevocabila.La momentul ... (vezi toată discuția)