avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este posibil sa fie date diferite pe acelasi document?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Este posibil sa fie date diferite pe acelasi document?

E posibil doua date pe acelasi document eliberat de o judecatorie,????
O data a reclamantului diferita de data judecatoriei.
Cum raspunzi la o intimpinare si ai 2 date diferite?
Cel mai recent răspuns: brucca , utilizator 22:23, 18 Mai 2012
Probabil ca esate vorba de o eroare materiala care , daca se regaseste in dispozitivul hotararii , se poate indrepta potrivit disp. art. 281 c.pr.civ.
Nu ,nu este o eroare materiala,ci lucrurile stau cam asa:
S-a facut raspuns la intimpinare depusa de parata in aceasi zii cu data chemarii in instanta pt rectificare carte funciara,pe documentul eliberat de judecatorie este o data,reclamanta punind o data anterioara la aceelasi document,adica raspuns la intimpinare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de recurs BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Buna dimineata, Respectuos va rog sa ma lamuriti, e posibil ca dupa ce prima instanta a dat o hotarare judecatoreasca cu termen de recurs in 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
In loc de raspuns la intampinare am primit citatie cu obiect rectificare carte funciara brucca brucca Am primit o ciatatie cu privire la iesirea din indiviziune a 2 morminte,facuta de verisoara mea.,in care spune la Fondul Cauzei asa : \"Singura ratiune a ... (vezi toată discuția)
Cerere de indreptare + recurs ContSters199472 ContSters199472 Buna ziua, In situatia in care se discuta in camera de Consiliu o cerere de indreptare eroare materiala la solutia data in apel depusa de parata, dar tot in ... (vezi toată discuția)