avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie sa completez declaratia 200 ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie sa completez declaratia 200 ?

Buna ziua,
bunica mea - pensionara - a vandut nist actiuni ( in ,luna decembrie 2011 )ale unei societati catre o alta societate investitoare. In contractul semnat cu societatea investitoare, este explicit specificat faptul ca valoarea actiunilor vandute este de 10 lei - sa zicem - , dar bunica me primeste doar 8.4 lei , diferenta fiind virata de catre firma investitoare catre ANAF cu titlu de impozit in numele bunicii mele.

Doresc sa va intreb daca trebuie si bunica mea sa completeze Declaratia 200 si ce taxe ( impozit , CAS ..... ) ar trebui sa plateasca pentru suma revenita din vanzarea actiunilor ?

Va Multumesc anticipat pt amabilitate !
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:49, 19 Mai 2012
Daca i se opreste impozit nu trebuie sa mai depuna declaratia 200, dansa incasand venitul net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa retinere impozit la sursa Flow Flow Buna seara ! Sunt PFA - asistent brokeraj si am un contract de mandat cu o societate de brokeraj in asigurari care imi opreste impozitul si sanatatea (eu mai ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni andrei_i_p andrei_i_p Buna ziua, Lucrez la o firma care acorda uneori angajatilor actiuni. Intrebarea mea este daca trebuie sa fac ceva cand vreau sa le vand si daca trebuie ce ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dobanda paiudaniela paiudaniela Am depus declaratie la ANAF in luna februarie, cu actiunile rascumparate de la banca in 2017.. INTREBARI: 1. mai trebuie sa depun declaratia unica? 2.pentru ... (vezi toată discuția)