avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirie ghena dezafectata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirie ghena dezafectata

Bună zua!
Sunt administrator la o asociaţie de proprietari şi am următoarea problemă:
Ghenele au fost desfiinţate, în sensul că nu se mai folosesc pentru ceea ce au fost destinate şi ca urmare, unul dintre propretari, fără să ceară acordul vecnilor, a transformat ghena de lângă apartamentul său în debara. Drept urmare, după ceva timp, vecinul de alături s-a declarat nemulţumit de acest lucru, propunând ca acesta să plătească chirie pentru spaţiul folosit, ceea ce este corect în fond.
Intrebarea mea este, cu cât s-ar putea închiria această ghenă care are cca 1mp?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 21:36, 19 Mai 2012
15 euro/ luna

AK
Noi am inchiriat acele ghene de aproximativ 1,2 m.p. cu 5 lei/luna. Uscatoarele ce au 12-18 m.p. le-am inchiriat cu 50-100 lei/luna, in functie de cerere si de asezarea lor.
Noi am inchiriat uscatorie de 12 mp cu 350 lei , mai avem una de 13 mp si avem oferta de 400 lei.
Cred ca 10 lei/luna pentru 1 mp este ok
Orice pret este corect daca se tine cont de cerere si oferta. Noi, chiar asa cu 5 lei/luna nu am reusit sa gasim chiriasi pentru toate si mai avem i8nca doua boxe pe casa scarii de 1,2 m.p., neinchiriate.
Apoi ultimile doua spatii de aproximativ 10 m.p. au stat ani de zile defolosite. Pornind acum 4 ani de la 100 lei/luna, am reusit sa inchiriem 3 spatii. Dar mai aveam inca 5 spatii fara chiriasi. Am afisat, am anuntat dar nu gaseam chiriasi. Deabia peste doi ani am reusit sa mai inchiriem 3 spatii de peste 10 m.p. la numai 50 lei/luna. Ultimile doua spatii (de cate 10 m.p.), asa cum va spuneam le-am inchiriat la inceputul acestui an cu doar 25 lei/luna. Si inac mai avem de inchiriat.
Asa ca orice pret este mai bun decat nimic, atunci cand nu este cerere.
@adriantot
Aveti dreptate,cat de putin este bun intr-o asociatie unde este asa mare nevoie de bani.
Incercati sa dati si anunturi, poate gasiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea boxelor la licitatie danibo danibo Deoarece numarul boxelor care se gasesc, din constructie, la subsolul blocului este mult mai mic decat numarul proprietarilor, una din doamnele mai nou-venita ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pentru inchirierea unui spatiu comun (o parte din holul de de acces al blocului) este nevoie de votul majoritatii ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ursulina ursulina Bună seara şi La Mulţi Ani! Avem nevoie de o îndrumare şi anume, ca administrator de asociaţie , împreună cu Comitetului executiv am vrea să ... (vezi toată discuția)