sile_do a scris:
pe scurt este bine ce zici.m-am mutat in casa de un an.astept sa-mi faca actele dar nu cred ca le are pe toate de care zici.dar omul isi vrea bani. si eu imi vreau actele adica el restul de 10 % si eu actele care sa ma faca de drept proprietar.zice ca are decat cadastru si cam atat..cred ca judecata ne ramane
Stimabile, Kyandra ti-a raspuns corect la problema pe care ai supus-o discutiei. In rest, te hazardezi in discutii inutile! Ca sa completez, fata de ceea ce ti-a raspuns Kyandra, am parerea ca d-ta detii acele acte care iti confera dreptul de proprietate asupra acelui imobil(casa de locuit si terenul aferent), altfel imi lasi impresia ca esti nesincer. Si numai pentru faptul ca, desi te-ai mutat in acea casa, astepti "sa-ti faca actele" fostul proprietar. Sa fim seriosi, o tranzactie de genul asta incheiata in fata unui notar public, inseamna ca partile se supun acelui contract in sensul ca vanzatorul a luat banii in conditiile stipulate in contract, iar cumparatorul si-a intrat in drepturile sale conform contractului. Mai exista o altfel de problema? Daca da, instanta de judecata este o cale extraordinara, daca amiamibil nu se mai poate...