avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme cu angajatorul Rodipet
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme cu angajatorul Rodipet

Buna ziua,am lucrat la o firma "renumita" de distributie presa ca si agent comercial,de mai bine de 2 ani firma nu mi-a platit salariul la data de 10 conf. c.i.m.ci cu intarzieri de pana la chiar 30 zile sau in 2-5 rate,la 1 octombrie firma schimba numele dar ramane cu acelasi patronat.,in 15 octombrie imi blocheaza salariul pe motiv ca nu accept conditile contractuale si anume de la contract de munca la contract de colaborare cu 2 ore,semnez intr-un final constrans noua oferta imi primesc salariul in 30 oct nu in 10 oct.,continuand sa fac acceasi munca, in 16 noiembrie primesc fluturasul cu 0 lei pentru munca prestata in septembrie,sun directorul din Bucuresti care motiveaza ca a fost o greseala cu agentii din toata tara,trece o sapt nimica,din 24 noi.2008 decid si anunt conducerea pentru neprimiria salariului nu mai merg pe teren,iar conducerea imi impune sa predau motorul de lucru primit pe firma veche fara sa-mi desfaca contractul de munca sau sa-mi accepte demisia,dorind sa-mi dau demisia mi se pune de catre directorul de agentie ca nu pot pentru ca nu mi-a venit contractul cu noua firma de la Bucuresti,azi este in 15 decembrie si inca nu mi-am primit banii pt octombrie si 24 de zile din noiembrie,ce ma puteti sfatui sa fac pentru a-mi recupera banii!
Cel mai recent răspuns: stolnicu , utilizator 07:51, 16 Decembrie 2008
ar fi indicat sa mergeti in audienta la conducerea societatii, sa faceti o sesizare la ITM si apoi sa luati legatura cu un mediator sau un avocat, care sa va reprezinte in demersurile necesare clarificarii situatiei.
Depuneti o sesizare la ITM sau la Inspectia Muncii, in acest sens ... din cate stiu eu Rodipet-ul este arondat la ITM Bucuresti.
Multumesc pentru raspunsul dvs.,am uitat sa precizez si garantia de 1400 retinuta la salariul meu fiind agent comercial.
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2008
stolnicu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim gigi stan gigi stan Sunt unul din cei aproape 1400 angajati la fostul RODIPET BUCURESTI,ulterior firma a schimbat denumirea si datorita datoriilor acumulate societatea a intrat ... (vezi toată discuția)
Nu mai lucrez dar inca figurez ca angajat!!!!!! help!!!!! opelrek opelrek Am lucrat la o firma de medicamente pana in data de 6 octombrie, cand m-au chemat si mi-au luat masina de serviciu pe motivul ca renunta la zona, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar somaj popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua Sunt in situatia de depunere a dosarului de somaj .Societatea care m-a restructurat cu art65(1) nu mi-a platit drepturile din luna aprilie . Insist ... (vezi toată discuția)