avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legea 161/2010
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legea 161/2010

ce mi se poate intampla daca nu platesc factura unei firme de telefonie mobila? sunt si reprezentanti ia protectiei consumatorului pe cite?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:49, 20 Mai 2012
Protectia consumatorului nu va incurajeaza sa nu platiti serviciile unei firme.

Ati scris in alt topic ca nu aveti semnal cand sunteti la serviciu si ca ati anuntat acest lucru.
Puteti solicita firmei respective sa va reduca factura corespunzator cu timpul cat beneficiati de serviciile lor sau le puteti solicita rezilierea contractului, daca afirmatiile dvs. sunt corecte si puteti demonstra ceea ce spuneti.
Daca raspunsul lor este negativ, atunci va puteti adresa ANPC.

Hotararea de a nu plati fara sa aveti acoperirea unor sesizari facute in scris firmei nu cred ca v-ar fi de folos.
Convorbirile telefonice v-ar putea folosi daca ati avea data, ora si numele operatorilor cu care ati discutat cand ati reclamat ca nu aveti semnal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credeți ca merita sa fac reclamație la opc? andy7 andy7 Buna ziua. Sunt client RCS RDS din Octombrie 2017 , la Digi.Mobil . Mi au plăcut foarte mult ofertele și beneficiile lor, și am decis sa ma portez la ei in ... (vezi toată discuția)
Fraieriti de o firma de telefonie mobila Puyan Puyan buna seara . am si eu o intreabre si sa imi spuneti ce e de facut : am avut un abonament la o firma de telefonie mobila, abonament care a expirat in luna ... (vezi toată discuția)
Expert tehnic judiciar - operator de telefonie mobila Mihaela_eu Mihaela_eu Buna ziua, In luna august 2014 m-am trezit cu o factura lunara de servicii telefonie mobila in valoare de cca 600roni. Am solicitat detalii la furnizor si ... (vezi toată discuția)