avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RATE BANCI neplatite- executare silita ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RATE BANCI neplatite- executare silita ?

Daca am credit de nevoi personale inainte de casatorie si nu am nimic pe numele meu cum isi poate recupera banii banca:((#-oX-(
Normal. va executa bunurile mobile. Venituri, bunuri mobile. Si va vor urmari pana vor reusi sa recupereze sumele. Codul civil precizeaza clar, venituri/bunuri prezente si viitoare.
Si ce motive sa invocati pentru a da statul in judecata? Oare nu e mai simplu sa incercati sa solutionati problema? Statul nu are nici o legatura. Litigiul se poarta intre dvs si banca sau firma de recuperare. Unde e vina statului ca dvs ati luat bani imprumut si nu puteti sa ii rambursati?
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2012
gi-jane2, moderator
NU vreau sa dau statul in judecata!Eu intrebam cat ma costa actiunea lor in judecata deoarece unde lucrez fara hotarire judecatoreasca nu pun poprire!
Pai poprirea nu se poate aplica decat in cadrul procedurii judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca. ce-mi poate face banca? UrsacheSoare UrsacheSoare buna ziua. as dori sa va expun succint problema mea si daca se poate sa-mi dati un sfat. am luat de la banca x in luna februarie 2009 un credit pentru nevoi ... (vezi toată discuția)