avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai extraordinare de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai extraordinare de atac

Buna seara,
ce cai de atac am sau unde pot sa ma adresez in cazul in care nu sunt multumit de o hotarare judecatoreasca, chiar daca si la recurs nu s-a rezolvat mare lucru ?
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 08:01, 21 Mai 2012
Dupa recurs mai exista cai extreordinare de atac: contestatia in anulare, revizuire . Dar ar trebui sa luati legatura cu un avocat pentru a stabili daca exista motive pentru aceste cai de atac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac...ce urmeaza? nelu_nedi nelu_nedi Buna ziua, Am facut o plingere penala impotriva unei persoane la parchet,iar acesta a dat ca solutie neinceperea urmariri penale, m-am adresat prim ... (vezi toată discuția)
Cale extraordinara de atac Mattias Mattias Buna ziua, Sunt angajat intr-un proces civil, s-a facut apel, care a fost defavorabil hotararii primei instante. Intrebarea mea este, ce mai pot eu face sa se ... (vezi toată discuția)
Proces civil afd17 afd17 buna seara,va rog sa imi spuneti daca in cazul unui proces(conflict de munca),s-a castigat in prima instanta,apoi la recurs s-a pierdut,iar decizia dupa recurs ... (vezi toată discuția)