avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit retroactiv
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit retroactiv

Buna ziua; vroiam sa va intreb daca pot plati retroactiv impozitul pe venit, venit obtinut din inchirierea unui apartament , dar pentru care exista contract doar pe primul an ? as vrea sa platesc impozitul pe venit, si cu penalitati desigur, insa nu stiu daca e posibil si cum ar trebui sa procedez, Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana2012 , utilizator 14:45, 21 Mai 2012
Puteti face declaratie la ANAF si plati impozitul pe 5 ani din urma, numai ca va vor calcula penalizari si dobanzi.
multumesc,
-stiti cumva unde gasesc pe net cum se calculeaza , care e dobanda si penalitatea ( ca sa-mi pot calcula singur)
-daca depasesc 5 ani si totusi doresc sa platesc , se aplica aceasi regula sau care sunt sanctiunile?
inca o data multumesc pentru raspunsul prompt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite din chirii rosehusky rosehusky Am un apartament pe care l-am inchiriat legal, cu contract de inchiriere si am platit si impozitul. Pentru mine totul era corect si legal, eram impacat chiar ... (vezi toată discuția)
Stingere penalizari anaf Anca114 Anca114 Buna ziua , este posibil ca sumele datorate catre anaf ( penalizarile si majorarile de intarziere ) sa fie anulate fara a le plati ? Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)
Cass din dobanzi bancare -declaratia unica DEBRA DEBRA Cum se calculeaza CASS din dobanzi bancare ca sa pot vedea daca depasesc sau nu plafonul de 12 salarii minim brute ? Din dobanda neta cumulata a depozitelor ... (vezi toată discuția)