avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si evacuare a sotului din locuinta mea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si evacuare a sotului din locuinta mea

buna ziua,
sunt casatorita de anul trecut;am un apartament care este al meu personal achizitionat inainte de casatorie;sotului i-am facut c.i. pe adresa mea.acum la nici un an as dori sa divortez;el nu vrea sa divorteze,iar eu vreau sa plece din casa mea.care este solutia sa plece?nu exista cale de impacare iar situatia creata ma deranjeaza;mentionez ca nu participa la celtuielile casei,iar copilul meu de 15 ani simte aceasta tensiune;
aveti vreo sugestie?
multumesc
Stati linistita ca nu patiti nimic si nu cedati amenintarilor.
Aveti la dispozitie si alte cai legale de a-l opri in cazul in care intensitatea amenintarilor creste, eventual intervin violente.
Evacuarea sotului poate fi ceruta odata cu desfacerea casatoriei prin divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea de domiciliu ContSters60887 ContSters60887 buna seara numele meu este ela...am introdus actiunea de divort si as vrea ca sotul meu sa paraseasca locuinta...cum ma poate afecta pe mine lucrul asta??? ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot neproprietar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Cum trebuie procedat pentru evacuarea sotului nepropriate in caz de divort? O doamna a introdus cerere de divort si pe langa desfacerea casatoriei doreste ca ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare - divort Manmicu Manmicu as dori sa stiu daca e posibil sa obtin un ordin de evacuare, sau daca exista o alta cale legala sa pot evacua din casa pe sotul meu. suntem in divort, ... (vezi toată discuția)