avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa vand haine second-hand, ce societate ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa vand haine second-hand, ce societate infiintez ?

As vrea sa imi deschid o societata in care sa vand haine la mana a doua ce tip de societate sa imi deschid in asa fel incat sa pot angaja?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:26, 22 Mai 2012
Puteti sa infiintati PF care are dreptul sa aibe angajati
ynocentta a scris:

Puteti sa infiintati PF care are dreptul sa aibe angajati

Ati putea va rog sa puneti un link cu informatii despre PF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa raul78 raul78 Ma intereseaza un model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa care sa fie cat mai explicit (sa cuprinda obligatii, clauze intre parti s.a.m.d.) ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid firma........ pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, M-ar interesa va rog sa stiu cum pot sa-mi deschid mai repede o firma pentru a putea obtine certificat de calitate pentru marfa ce-o pun la ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate pfa in ue valiway valiway Buna ziua Va rog sa-mi transmiteti daca stie cineva modul in care este reglementata activitatea unei PFA intr-un alt stat membru UE: daca se poate, ce ... (vezi toată discuția)