avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Trecere teren pe alt nume
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Trecere teren pe alt nume

Intabularea terenului cu constructie si trecerea pe numele tatalui meu este in curs.
Dupa aia vrem sa trecem terenul si casa pe numele meu. Intrebarea mea este daca este valabil evaluarea facut de topograful si la trecerea pe numele meu, sau trebuie sa faca o alta evaluare?

Cel mai recent răspuns: utilizator555 , utilizator 12:44, 21 Mai 2012
Dupa intabularea pe numele actualului proprietar, nu mai este necesar sa intocmiti alta documentatie cadastrala. Dupa incheierea actelor la notariat, veti fi intabulat dvs. ca nou proprietar al imobilului.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)
Intabulare proprietate sot pe fiu Hadryana Hadryana Speta la care v-as ruga sa-mi dati un raspuns este urmatoarea: Dupa 8 ani de casnicie, ne-am intors in satul parintilor mei unde am construit o casa pe ... (vezi toată discuția)
Speta jramona jramona Un imobil este cumparat astfel: constructia de catre o persoana straina iar terenul de catre o persoana juridica romana. Mentionez ca imobilul era intabulat in ... (vezi toată discuția)