avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cu copiii in Turcia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cu copiii in Turcia

Buna ziua
As vrea sa plec si eu in Turcia anul acesta cu copiii. sunt divortata, copiii sunt in icustodia mea eu avand hotarare definitiva si irevocabila de anul trecut de pe 27.10.2010 (cu aceasta hotarare am trecut si in Bulgaria fara nici o problema). e necesara procura din partea tatalui copiilor si daca da ar trebui si tradusa? sau trebuie tradusa hotararea??

multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:32, 21 Mai 2012
Daca in hotarare se mentioneaza ca minorii v-au fost incredintati spre crestere si educare catre dumneavoastra, nu mai aveti nevoie de procura din partea fostului sot pentru a iesi din tara
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt
Am inteles ca la vama turca e mai problematic, in hotarare se mentioneaza ca minorii mi-au fost incredintati spre crestere si educare.... insa ma intreb daca nu ar trebui tradusa respectiva hotarare..... stiu ei romaneste? :D

Autoritatile straine nu au cu treaba cu minorii romani insotiti de un parinte, nu aveti nevoie de traducerea hotararii.
Aveti nevoie doar de o fotocopie dupa sentinta, care va fi oprita la frontiera romana.
multumesc frumos..... merg pe mana dumneavoastra !!!
Mergeti linistita :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura scoatere copil minor din tara Ceramiq Ceramiq Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru Turcia procura pentru scoaterea copilului minor din tara trebuie tradusa in limba turca? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Sentinta necesara la iesirea din tara cu copilul trebuie tradusa? rpc rpc Buna ziua, Copilul minor este in custodia mea, prin sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila. Pentru a iesi din tara cu copilul am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate cu copii dupa divort ContSters269846 ContSters269846 buna seara am primit de la sefa o exursie de o saptamina in strainatate cu familia as vrea sa merg cu copii si as vrea sa stiu ce acte imi trebuie si cum sa ... (vezi toată discuția)