avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restituire imprumut car
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restituire imprumut car

am avut un imprumut de 10000 ron si fond de 2500 ron.nu am putut achita la timp,dar dupa 3 luni i-a retinut girantului.dupa 4 luni m-a executat silit fara pe toata suma fara sa tina cont de fondul care il aveam(respectiv 9000 ron).la 1 luna dupa inceperea executarii am achitat,dar in acelasi timp i-au fost luati si bani de la girant.acum dupa 2 ani am primit o noua poprire pe pensia girantului. ce sa fac?
Daca ati achitat tot, nu mai este posibila continuarea executarii acum. Ati primit atunci un act privind incetarea executarii?
Daca nu ati fi achitat tot atunci, poprirea pe pensia girantului ar fi mers in continuare, nu ar fi fost suspendata pentru 2 ani. Trebuie sa vedeti cine a pus poprire si pentru ce anume. E probabil ca cele 2 popriri nu au legatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Validare poprire MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Am avut un credit la un CAR pe care nu am putut plati o perioada. S a inceput executarea silita a girantului, s a trimis poprire la firma la care ... (vezi toată discuția)
C a r -credit cu scadenta anticipata ticarau daniel ticarau daniel Am facut un imprumut la C A R Moldova si nu am putut achita 3 rate la rand.s-a declarat scadenta anticipata a creditului. Am fost executat silit de catre ... (vezi toată discuția)