avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... model memoriu pentru judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

model memoriu pentru judecata

Buna ziua. Va rog daca a-ti putea sa ma ajutati cu un model de memoriu. Am un proces in desfasurare si as dori sa prezint instantei o hartie cu rugamintea de a modifica sentinta primita si sa alatur alte sentinte din alte dosare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:17, 16 Septembrie 2023
dosarul este in apel, obiectul dosarului: infractiuni la regimul vamal, sentinta data este cu executare si as dori schimbarea acesteia in suspendare, inculpatii din dosarul ,,mama'' au o sentinta cu suspendare (capul retelei), iar cei care au fost platiti de acesta pentru a-l ajuta au sentinta cu executare
Doresc să cunosc un model de formular pentru memoriu la judecată mersi
Nu exista modele doamna, se scrie o foaie corect dpdv gramaticat si care sa reflecte doleantele ...
Modelul indicat de @ynocentta, este ok. Folositi acel model. Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)
Motive recuzare judecator Nina1 Nina1 Buna ziua, Care sunt motivele pentru care se poate solicita recuzarea unui judecator intr-un proces civil? Cu stima (vezi toată discuția)