avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... spalarea banilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

spalarea banilor

buna ziua
In cazul infractiunii de spalarea banilor, daca infractiunea de baza (predicat ) este prescrisa aduce cu sine si prescrierea infractiuni de spalarea banilor?
Infractiunea de baza in cazul de fata este falsul si infractiunea de spalarea banilor consta in detinerea Titlului de Proprietate obtinut prin fals.

Va multumesc.
@lungu ilie, cred ca ar trebui sa fiti ceva mai explicit. De unde rezulta infractiunea de spalare a banilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in fals pe baza oronantei de nup gigant gigant Pot introduce ,la orice moment,intr-un ds.de revendicare,cerere de inscriere in fals pe baza unei ordonante de NUP,pentru fals in declaratii,raspunderea ... (vezi toată discuția)
Document incheiat in anul 2002 - fals Krissia . Krissia . [b]In anul 2002[/b] s-a intocmit de catre o persoana un proces verbal fals, in sensul ca nu a fost semnat de catre o persoana din lista integrala, aceasta ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa sau prescriere? Cristi_Marian2014 Cristi_Marian2014 Salut! Prezint urmatoarea situatie a varului meu : - contract de vanzare cumparare de mana a unui teren extravilan , in 2005-2006 ( el spune ca nu a ... (vezi toată discuția)