avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare

fostul meu socru a detinut terenuri cu sonde in zona tg ocna.dupa 1945 i au fost confiscate se mai poate recupera ceva avand in vedere ca fostul meu sot de frica securitatii a ars toate actele doveditoarementionez ca socrul este decedat iar fostul meu sot ar vrea sa poata recupera ceva.poate sa ma ajute cineva cu un raspuns sau o solutia a ce s ar putea intreprinde.am inteles ca este legea retrocedarilor aparuta cea mai noua dintre ele prin 2010 va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:07, 22 Mai 2012
Ultima zi in care se puteau depune cereri a fost 30.11.2005 (legea 247/2005); cererea insotita de acte doveditoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pamant nationalizat. legea 18/1991 marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Buna ziua! Am si eu o problema... Bunicul meu a avut o bucata de pamant nationalizata de comunisti. Dupa revolutie nu a mai umblat sa-si recupereze pamantul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate y2k10 y2k10 Se poate cere – in 2005 - emiterea titlului de proprietate pentru doua terenuri, unul extravilan si unul intravilan – in oras- care nu au fost ... (vezi toată discuția)
Redobandire teren popd_ms popd_ms De curand am descoperit ca intr-o comuna am fi avut niste terenuri luate de stat in perioada comunista (problema cu fostele CAP-uri). Din pacate am descoperit ... (vezi toată discuția)