adrianmarin a scris:
Buna ziua !
Parerea mea este sa efectuati cadastrul asupra terenului detinut conform TP si sa intabulati dreptul de proprietate asupra acestuia ... este clar ca se fac presiuni pt a ceda de bunavoie acest teren ... ori , din ceea ce ati relatat , reprezentatii comisiei locale de fond funciar nu au motive sa ceara anularea TP emis legal si de aceea procedeaza in acest fel ....
Bineinteles ca va trebui sa faceti demersurile necesare pt dezbaterea succesiunii ... Bafta !
///////// Doresc indrumare , ajutor . ////// In titlu de proprietate , unde este mama mea mostenitoare [actual decedata ], este trecut din 1993 , terenul ce doreste sa il vanda o ruda a celor cu care s a realizat schimbul [ avea extinderi , a fost dorinta lor , au facut succesiune si nu s au inteles dar nu au pus la dispozitie titlu prin care se vede ca ei au terenul nostru , suprafetele fiind identice aproximativ , declaratiile de schimbare ale proprietatilor fiind la primarie .Interesant la cererea acestei persoane a carei sotie este judecator , primaria imi cere mie modificarea lundu mi terenu lui , oferindu mi alt teren . Dar dupa 15 ani , mai este valabila modificarea , este legala ? Va rog ajutati ma cu un raspuns , trimiteti ma spre o rezolvare .Mi ati spus sa fac cadastru si intabulare , aceasta operatiune trebuie facuta rapid si ei m au somat sa merg in 5 zile la primarie ca ma dau in judecata si imi schimba titlu.Eu fac actual investigatii sa vada daca am intrat in remisie , daca boala este partial si temporal invinsa. De cand am fost contactata telefonic am fost convinsa ca este alaturi de ceva cadru specializat dar de 2 zile am aflat ca are sotia judecator.Nu mi e teama dar stiti ca se pot folosi unii de functiile ce le detin sau ii determina pe altii sa le faca ,, servicii,, in favoarea lor. Primaria merge pe varianta eroare in titlu dar nu este eroare ei au fost acolo cind au facut inregistrarea proprietatilor de comun acord si au dispus intocmirea titlurilor .Daca as fi avut constructie pe loc respectiv, daca il vindeam , ce faceau ? Va rog dati mi un raspuns .Multumesc anticipat !