avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale la cumulul de functii, la acelasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale la cumulul de functii, la acelasi angajator

Lucrez cu norma intrega pe postul de secretar de scoala si beneficiez in conditiile legii de urmatoarele sporuri :spor fidelitate, spor vechime.Cumulez pe perioada determinata(titularul este in CIC) si 0,5 norma de contabil in aceeasi uninitate .Pentru aceasta din urma nbeneficiez procentual si proportional de sporurile pe care le am la functia de baza?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:41, 22 Mai 2012
Cumulul in baza a ce act il efectuati?
Probabil aveti incheiat un cim pt. functia de baza de secretara si inca un cim,pt. functia de contabil,cu fractiune de norma ,cumul .
In acest caz,salariul stabilt si sporurile corespunzatoare acordate pt. functia cumulata sunt cele aferente fc. de contabil ,proportional cu timpul lucrat,si nu salariul si sporurile primite pt. functia de baza,respectiv secretara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii Zetu Elena Zetu Elena Intrebare :un contabil de scoala incadrat cu o,5 norma de baza completeaza temporar cu 0,5 norma din norma muncitorului de intretinere aflat in concediu ... (vezi toată discuția)
Cim cu timp partial versus spor de vechime in unitate SimonescuC SimonescuC Va solicit un punct de vedere referitor la salariatul cu CIM partial (1 ora/zi-7 ore/zi) din punct de vedere al acordarii sporului de vechime conform C.C.M. ... (vezi toată discuția)
Contabil cu 2 norme întregi la stat (bugetar) constsil constsil sunt director la o școală și am avut anul trecut o jumătate de normă pe contabilitate. în urma concursului a venit o contabilă. anul acesta ... (vezi toată discuția)