Buna seara. In urma partajului trebuie sa achit o suma de bani catre sotie,care reprezinta jumatate din costul unui ap.Puteti sa-mi spuneti si mie care este termenul de achitare si daca exista posibilitate de a achita suma in rate? In hotararea definitiva nu se specifica nici o data,perioada sau modalitate de plata.Va multumesc anticipat.
Daca nu exista niciun termen, fosta sotie poate investi hotararea si va poate apoi executa silit ( un executor). Doar cu dansa trebuie sa va intelegeti sa va lase sa platiti in rate
Daca nu ati cerut in instanta un termen, o perioada de gratie in care sa platiti, hotararea poate fi pusa in executare imediat ce sunt indeplinite formalitatile.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Achitare sulta
dodorel62
Buna ziua. Eu am avut un proces de partaj si in urma acestu partaj eu am ramas cu casa si trebuie sa-i achit sulta fostei soti o suma de 500 milioane de lei ... (vezi toată discuția)
Partaj- sulta
ionut c
Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)