avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cai de atac hotarare judecatoreasca definitiva !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cai de atac hotarare judecatoreasca definitiva !

Buna ziua

Vreu sa stiu cum pot rezolva urmatoarea problema :
Avem un proces care are o hotarare definitiva de cativa ani. Este vorba despre o iesire din indiviziune si granituire. Acum cand a venit executorul s-a constatat ca pe planul de impartire facut 1:100 apar o serie de greseli care afecteaza intreaga hotarare . De exemplu : - este o cota care are pe desen 5m si este trecut cu 5.20 si acest tip de diferente apar de mai multe ori ducand in final la o diferenta mare fata de realitate.
Vreu sa stiu daca se mai poate face ceva , deoarece executorul ma ameninta cu amenzi ca nu poate pune in executie.

Cu stima !
Cel mai recent răspuns: seller , utilizator 10:12, 23 Mai 2012
Ati facut comparatie cu documentele existente la OCPI ??
Desenul dupa care se face impartirea este cel facut de catre expert si care a fost prins in hotararea judecatoreasca finala. Mai exista o diferenta in sesnul ca exepertul in momentul masurari terenului ne-a dat un CD cu masuratoarea . Pe masuratoare initiala de pe CD apar alte valori fata de ce a trimis catre judecatorie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire Dajani Dajani Salut, 1. Dupa iesirea din indiviziune (dispusa de instanta) a doua loturi de teren se poate face granituirea propietatii, chiar daca acest lucru nu a fost ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune ovrot ovrot Buna ziua.Am o problema cu scoaterea din indiviziune.Sotiea mea a mostenit o casa si teren de la parinti.Acestea i-au facut act de vanzare cumparare in anul ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie incheiere de respingere cerere de intabulare pentru proces de granituire? viomarius97 viomarius97 Am incercat sa-mi fac cadastru si intabulare la un teren cu casa, dar dupa multe incercari s-a dovedit ca vecinul are cadastru si intabulare si exista o ... (vezi toată discuția)