avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajata care nu s-a mai prezentat dupa incetarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajata care nu s-a mai prezentat dupa incetarea suspendarii (crestere copil)si nu mai poate fi gasita

Avem o angajata careia i-a incetat suspendarea CIM ( crestere copil)in data de 30 aprilie. Nu a dat nici un semn pana acum, nu reusim sa o gasim. Ce putem face in aceasta situatie. Cum ii putem inceta CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 23 Mai 2012
Exista posibilitatea ca anagajtorul sa constate incetarea suspendarii .. in acest caz poate emite o decizie de incetare a suspendarii si apoi sa emita o convocare pentru absente nemotivate ..
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cim- f.urgent eujad eujad am preluat dep.res.umane la o societate si am constatat ca in state este trecuta o persoana care este in suspendare crestere al 2-lea copil din 2006. Problema ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu pentru crestere copil Anna-Nektaria Anna-Nektaria am o salariata care ar fi trebuit sa revina din concedu pentru crestere copil la data de 22.04. 2013. Nu a revenit. Ce obligatii mai are firma fata de ea? (vezi toată discuția)
Reevenire concediu crestere copil Anamaria_Iasi Anamaria_Iasi Buna ziua. As avea si eu nevoie de un sfat. Maine se implinesc cei doi ani in care o angajata a stat in concediu crestere copil, dar pana in acest moment ea nu ... (vezi toată discuția)