avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj student
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj student

Buna ziua,
As dori sa-mi spuneti cat este cuantumul indemnizatiei de somaj pentru un absolvent de facultate.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:30, 23 Mai 2012
Indemnizatia de somaj pentru un absolvent al unei forme de invatamant este in cuantum de 250 lei lunar pentru o perioada de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tweetyalina tweetyalina Buna ziua, As avea si eu o intrebare: am terminat facultatea in anul 2008 (forma la zi, lunga durata, 5 ani), apoi m-am inscris la studii de doctorat ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi studii universitare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Va rog sa imi spuneti in ce conditii un absolvent al facultatii de drept promotia 2012 poate intra in somaj. Ca sa fiu mai explicita: daca in ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa masterat EDWARD85 EDWARD85 BUNA! DACA AM LUCRAT PE TIMPUL FACULTATII APOI NU AM MAI LUCRAT SI M-AM INSCRIS LA UN MASTER PE CARE L-AM FINALIZAT PE 10 IULIE MAI POT BENEFICIA DE AJUTOR DE ... (vezi toată discuția)