avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul Colectiv de Munca Expirat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul Colectiv de Munca Expirat

Daca contractul colectiv la nivel national si la nivel de ramura este expirat exista posibilitatea sa obtin un salariu compensator cum prevedea CCM daca contractul meu de munca e incheiat anterior expirarii si daca am trecuta o clauza ce prevede ca toate drepturile ce decurg din ccm sa mi se acorde.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 13:13, 24 Mai 2012
Trebuie sa vi se acorde drepturile conform contractului semnat
Daca ccm este expirat atunci nu are cum sa va ofere salariu compensatoriu ...
~ Conținut șters la cerere ~
@ jurist Clement

Nu exista asa ceva prevazut in Codul Muncii .. art.67 C.mun. dispune : Salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.
vorbesc de ccm la nivel national si la cel de nivel de ramura care sunt expirate si nu au fost adoptate altele noi. pana una alta nu pot beneficia de un compensator conform vechii proceduri?

Alte discuții în legătură

notificare concediere Lungu Constantin Lungu Constantin cat timp are efecte notificarea pentru cancedierea colectiva din momentul emiterii? (vezi toată discuția)
Societatile care nu au ccm(cu mai putin de 21 salariati) nu sunt obligate la plata saariului compensator? ralucat32 ralucat32 Buna ziua. Va rog sa imi raspunde-ti la aceasta intrebare. Am mai postat-o dar nu am primit raspuns daca este sau nu obligata societatea. In urma ... (vezi toată discuția)
Contract munca nivel national si salariu compensatoru mon_maria mon_maria Buna ziua. O firma cu 8 salariati, a facut 1 concediere individuala ce nu tine de pesoana salariatului. Este obligata sa plateasca salariu compensatoriu? ... (vezi toată discuția)