avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de chemare in judecata respinsa ca ramasa fara ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de chemare in judecata respinsa ca ramasa fara obiect

O actiune a fost suspendata motivandu-se ca se asteapta judecarea unui alt dosar care avea exact acelasi obiect cu acelasi parat (anularea unei dispozitii a primarului) dar cu alt reclamant. S-a solutionat acesta din urma cu hotararea de anulare a dispozitiei (ramasa definitiva). Am solicitat repunerea disarului meu pe rol si am atasat hotararea de anulare. Mi-a fost respinsa actiunea motivandu-se ca a ramas fara obiect (dispozitia fiind anulata in dosarul celalatt).
Este corecta hotararea ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:16, 24 Mai 2012
Dati mai multe amanunte pentru a primi un raspuns cat mai la obiect si care sa va fie de folos.
Daca actiunea avea ca obiect anularea dispozitiei primarului, atunci asta este singura solutie pe care putea sa o pronunte instanta. Nu mai avea cum sa se pronunte asupra unui act administrativ care era deja anulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu repetir mmirela_m mmirela_m care e procedura legala pt a incheia acest proces??? ,, daca am terminat un proces de divort in 2006 cu o hotarare irevocabila prin care mi-am redobandit ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar ancut75 ancut75 Buna seara, Ma puteti ajuta oare? Pe rolul judecatoriei Cornetu exista un proces de partaj judiciar care este suspendat cf art.244 ali.1 pct.1 din ... (vezi toată discuția)
Lucru judecat iuliamariana iuliamariana Am un proces pe rol din data de 20.07.2012 obiect -[b]fond funciar anulare TP; obligaţia de a face[/b],-cu COMISIA COMUNALA DE FOND FUNCIAR A COMUNEI ... (vezi toată discuția)