O actiune a fost suspendata motivandu-se ca se asteapta judecarea unui alt dosar care avea exact acelasi obiect cu acelasi parat (anularea unei dispozitii a primarului) dar cu alt reclamant. S-a solutionat acesta din urma cu hotararea de anulare a dispozitiei (ramasa definitiva). Am solicitat repunerea disarului meu pe rol si am atasat hotararea de anulare. Mi-a fost respinsa actiunea motivandu-se ca a ramas fara obiect (dispozitia fiind anulata in dosarul celalatt).
Este corecta hotararea ?
Daca actiunea avea ca obiect anularea dispozitiei primarului, atunci asta este singura solutie pe care putea sa o pronunte instanta. Nu mai avea cum sa se pronunte asupra unui act administrativ care era deja anulat.
Divort cu repetir
mmirela_m
care e procedura legala pt a incheia acest proces???
,, daca am terminat un proces de divort in 2006 cu o hotarare irevocabila prin care mi-am redobandit ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar
ancut75
Buna seara,
Ma puteti ajuta oare?
Pe rolul judecatoriei Cornetu exista un proces de partaj judiciar care este suspendat cf art.244 ali.1 pct.1 din ... (vezi toată discuția)
Lucru judecat
iuliamariana
Am un proces pe rol din data de 20.07.2012 obiect -[b]fond funciar anulare TP; obligaţia de a face[/b],-cu COMISIA COMUNALA DE FOND FUNCIAR A COMUNEI ... (vezi toată discuția)