avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare radet

nu pot sa ma debransez de la radet constanta pentru a-mi monta centrala de apartament pe gaze din cauza art249 din ordinul 91/2007 al ANR.... Pe scara mea au fost aduse gazele in aceasta iarna[2011-2012] inclusiv in apartamentul meu. Eu sunt primul de pe scara care doreste sa-si monteze centrala proprie si evident nu am cum sa fac dovada ca altcineva s-a debransat inaintea mea ,asa cum cere prevederea ordinului mai sus mentionat. Personal consider acest articol un abuz. Ce pot sa fac? multumesc
Cel mai recent răspuns: Ica73 , utilizator 10:51, 24 Mai 2012
Am si eu aceeasi problema. Poate ne ajuta cineva cu o parere. Conditiile de netrecut sunt doar la Constanta, in localitatile limitrofe nu se intampla asa.( Navodari de exemplu!)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Debransare de la radet 2017 CostinSibi CostinSibi Buna ziua, as dori si eu sa stiu in ce conditii ma pot debransa de la RADET, in anul 2017, avand in vedere ca in cadrul asociatiei de proprietari din care ... (vezi toată discuția)
Încalzire la bloc cu centralã proprie viorel99 viorel99 Bună seara . Ce act normativ regelemntează repartizarea cheltuielilor că încălzirea, în bloc sunt şi proprietari cu CT proprie. (vezi toată discuția)