avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in perioada preavizului - este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in perioada preavizului - este posibil?

Buna ziua,

Este posibil sa imi iau concediu medical in perioada preavizului? - este vorba de incetare contract munca din motive neimputate salariatului.

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 24 Mai 2012
Este posibil, dar preavizul se intrerupe pe perioada concediului medical.
@ Mada.S

Pe perioada preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele. Asadar, pe durata preavizului puteti sa va luati concediu medical ..situatie in care preavizul va fi suspendat , urmand a se relua la terminarea preavizului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul si concediul de odihna sau concediul medical Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae De la firma unde lucrez am fost anuntata ca voi intra in preaviz .Mai pot sa-mi iau co sau cm?acestea intrerup preavizul? (vezi toată discuția)
Disponibilizare colectiva danwxs danwxs buna ziua ! am si eu o intrebare : daca o firma se afla in insolventa si disponibilizeaza un numar de angajati cu preaviz si salarii compensatorii ( nu multe ... (vezi toată discuția)
Concedierea salariatului in perioada de concediu medical aaiordache aaiordache Buna ziua, Cum se solutioneaza urmatoarea situatie: un angajat a primit preaviz de concediere cf art 65 (concediere colectiva) - 20 zile lucratoare. In ... (vezi toată discuția)