avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... suspendare judecata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

suspendare judecata

speta mea e cam asa:
la o somatie de plata s-a dispus suspendarea cauzei conf.242 cpc pt lipsa partilor. Pe portal scrie asa :suspenda judecata. cu recurs pe toata durata suspendarii.

intrebarea mea este: ce recurs/la ce ??? nu ar trebui sa fac o cerere de repunere pe rol??
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 10:22, 24 Mai 2012
Recursul se poate face pe toata durata suspendarii, impotriva incheierii de sedinta prin care s-a dispus suspendarea de catre partea nemultumita de aceasta masura, pe care o considera nelegala.
In caz contrar, partea care are interes sa se judece aceasta cauza face o cerere de repunere pe rol.
am inteles. Multumesc.
Deci e de ajuns sa formulez o cerere de repunere pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere de inrerupere suspendare vechiul cod de procedura civila eusaisapte eusaisapte Mi s-a suspendat un proces din 2012 cf. art. 242 din vechiul CPC pe motiv ca \"partile au lipsit nejustificat\", \"Cu recurs pe toată durata suspendării\". ... (vezi toată discuția)
Reluare judecata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare : - am depus o contestatie la un proces verbal de amenda incheiat de ANAF , in ziua procesului nu am reusit sa ajung , se ... (vezi toată discuția)
Cerere repunere pe rol respinsa ca neintemeiata. Company Advising Company Advising Buna Ziua Supun atentiei dvs. urmatoarea speta: societatea la care lucrez a introdus o ordonanta de plata impotriva unei societati debitoare. Instanta a ... (vezi toată discuția)