Prietenul meu a avut overdraft (descoperire de salariu) si i-a ramas neachitata o ramasita de 19 lei in urma cu 2 ani si 6 luni. Intre timp banca a cedat creanta unei firme de recuperare, iar suma de bani pe care ei o cer dupa adaugarea penalizarilor este de 1800 lei. I-au trimis pana acum nenumarate somatii de plata.
In acest moment, prietenul meu este condamnat la inchisoare si intrebarea mea este daca prescriptia curge si pe timpul detentiei sau se suspenda? Si....daca este neaparat necesar sa achite acele penalizari abuzive? Mentionez faptul ca prietenul meu detine un imobil in devalmasie cu sotia. Va rog sa-mi dati un sfat!
Nu exista prevedere in vigoare care sa prevada exonerearea de la plata obligatiilor/debitelor in cazul persoanelor private de liberate
Pentru indepartarea unor situatii neplacute, se impune achitarea intregului debit acumulat restanta+penalitati aplicate
Asociatie
bancila58
Buna ziua.Am fost dati in judecata de asoc de proprietari,pentru neplata,unor penalitati din 2010,aveam o datorie de 1000 lei pe care am achitat-o dar ... (vezi toată discuția)